Nieuws

Iedereen welkom bij Starbikes - Amsterdam

Iedereen welkom bij Starbikes - Amsterdam

Starbikes Rental/fietsverhuur is toegewijd om elke bezoeker te voorzien van een unieke fietservaring in en rond Amsterdam. Daarvoor verhuurt dit bedrijf ook aangepaste fietsen, speciaal ontworpen voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel. Starbikes is gelegen achter het Centraal Station Amsterdam. Het ideale vertrekpunt voor een ritje naar het centrum maar je bent ook al in 20 minuten tussen de weilanden van Broek op Waterland of het recreatiepark ’t Twiske. Een lekker kopje koffie drinken kan ook bij Starbikes met als extraatje een indrukwekkend uitzicht over ’t IJ.  

Handig: Support Vakantiegids 2015

Handig: Support Vakantiegids 2015

De nieuwe editie van de Support Vakantiegids is uit. Een gids vol vakantiemogelijkheden voor mensen met een lichamelijke beperking. Voor de uitgave van 2015 koos de redactie voor het thema actieve vakanties. Laat je meevoeren naar het sprookjesachtige Lapland om bizarre tochten te maken door de sneeuw en te vissen in bevroren meren. Compleet tegenovergesteld vind je heel andere activiteiten op het Caribische Bonaire, dat vooral bekendstaat om de prachtige onderwaterwereld, maar het eiland heeft meer te bieden. 

Vakantie en dialyse

Vakantie en dialyse

Center Parcs biedt op vakantieparken De Eemhof en Parc Sandur de mogelijkheid om te dialyseren. Center Parcs werkt hiervoor samen met ziekenhuizen en medische centra. Je dialyseert op het vakantiepark zelf of in een dichtbij gelegen ziekenhuis. Zo kun je ook als dialysepatiënt zonder zorgen van je vakantie genieten

Op De Betteld gaan vakantie en zorg samen

Op De Betteld gaan vakantie en zorg samen

Gasten van vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld kunnen tijdens de vakantie voortaan rekenen op zorg. De Betteld in het Gelderse Zelhem werkt hiervoor samen met Profila Zorg uit Houten. Ouders en kinderen met een beperking kunnen hierdoor samen, onbezorgd van de vakantie genieten. Het park biedt ook dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking en logeerweekenden. 

Lokale nieuwsberichten Makkelijk lezen tekst & advies Bekijk Reisblad Over de Wereld Neem contact met ons op