Handig: Support Vakantiegids 2015

Informatie over reizen met een lichamelijke beperking

Handig: Support Vakantiegids 2015

De nieuwe editie van de Support Vakantiegids is uit. Een gids vol vakantiemogelijkheden voor mensen met een lichamelijke beperking. Voor de uitgave van 2015 koos de redactie voor het thema actieve vakanties. Laat je meevoeren naar het sprookjesachtige Lapland om bizarre tochten te maken door de sneeuw en te vissen in bevroren meren. Compleet tegenovergesteld vind je heel andere activiteiten op het Caribische Bonaire, dat vooral bekendstaat om de prachtige onderwaterwereld, maar het eiland heeft meer te bieden. 

Het helpt om goed voorbereid op reis te gaan. De Support Vakantiegids geeft daarom naast verleidelijke reisverhalen veel praktische informatie. Bijvoorbeeld over waar je op moet letten als je met een rolstoel in het vliegtuig wilt. Hoe het zit met medisch zuurstof onderweg en wat je moet doen als je een hulphond mee wilt nemen.

Niet iedereen weet dat het recht op zorg of assistentie ook op vakantie geldt. Wie thuis gebruikmaakt van assistentie of zorg bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen, kan met een geldig indicatiebesluit van het CIZ dezelfde AWBZ-zorg voor maximaal dertien weken per kalenderjaar inkopen, waar dan ook. De Vakantiegids legt uit hoe je dit regelt.

De Support Vakantiegids is een jaarlijks verschijnende speciale editie van Support Magazine. Abonnees van het magazine ontvangen de gids gratis bij hun abonnement. De gids is los verkrijgbaar voor € 4,95.

Lees meer over Support Magazine op: www.supportmagazine.nl

Bestellen Support Vakantiegids 2015:
Uitgeverij Lakerveld.
Website: www.lakerveld.nl
Email: uitgeverij@lakerveld.nl
Telefoon: 070 336 46 00

Lokale nieuwsberichten Makkelijk lezen tekst & advies Bekijk Reisblad Over de Wereld Neem contact met ons op